TÚRÁZZ, PIHENJ, KAPCSOLÓDJ KI

A világörökség részeként ismert templom tövében fedezd fel a hely történelmi értékeit,
Székelyföld és Királyföld határát, békédet, a csendet, önmagadat!

Felfedezhetők a híres székelyderzsi sonkás-szalonnás világörökségi vártemplom titkai, átélhető a Szent László legendája az unitárius templom falain található több mint 600 éves freskók segítségével, megízlelhető a székely falusi élet.

Panziónk ajánlata

A vendégháznál és környékén lehetőség van kerti sütögetésre, túrázásra, dézsázásra, lovaglásra, elektromos-biciklik használatára. Gyermekek számára kis játszótér van kialakítva.

Egy 2 méter átmérőjű (6-8 személy befogadására alkalmas) dézsa áll vendégeink rendelkezésére. A több mint 3 köbméter vizet tartalmazó székely jakuzzi felkészítése (vízleeresztés, kimosás, fertőtlenítés, feltöltés és melegítés) időigényes. Ezért ennek használati szándékáról időben kérünk jelzést! (legkevesebb 2 nappal előtte). A használati díj az első napra 250 lej, további napokra pedig 125-125 lej.

A panziótól bérelhető 8 darab e-biciklivel csoportosan is lehetőség van a környéket, Udvarhelyszéket és Szászföldet megismerni.

De akár csillagtúraszerűen saját autóikkal több értékes helyet is felkutathatnak (pl. az UNESCO vártemplomok – , hargitai látványosságok – , Székelyudvarhely környéke – ).

Background
ELÉRHETŐSÉGEK

537075, Székelyderzs

Bővebb információkért keressenek bennünket az alábbi elérhetőségeken:

orbanpanzio.szekelyderzs@yahoo.com

+(40) 754 910 116

megvalosult_a_magyar_kormany_tamogatasaval_bga_alap

Copyright © 2020 – Orbán Panzió