Condiții rutiere:
Drumurile principale sunt bune. Totuși, este important să ne cereți sfatul. Sunt drumuri recomandate de sistemele de navigare care pot fi cu probleme.

Metode de plata:
Plata cu cardul poate fi efectuată în multe locuri.

Achiziționarea alimentelor:
Odorheiu Secuiesc și împrejurimile sale sunt bine aprovizionate și puteți cumpăra de aici tot ce aveți nevoie. Puteți găsi în Odorheiu Secuiesc magazine mari precum MERKUR, dar și magazine locale. De asemenea, satul are și un mic magazin bine aprovizionat.

Dacă preferiți mâncărurile tradiționale și doriți să încercați produsele extraordinare ale producătorilor locali (mai ales fără conservanți), vă recomandăm magazinul CUMSECADE din Odorheiu Secuiesc, str. II. Rákóczi Ferenc 15. ( www.helyenvalo.ro).

Ziua de piață în Odorheiu Secuiesc este marți, când producătorii locali își expun mărfurile (legume, fructe, lactate și produse din carne).
În ultima sâmbătă a fiecărei luni în centrul orașului Odorheiu Secuiesc are loc târgul de produse tradiționale. Acolo puteți gusta și cumpăra delicatese locale, produse tradiționale, sau puteți alege dintre obiectele făurite de artizani locali.

Restaurante:
Restaurante recomandate în Odorheiu Secuiesc: Gondűző, Gizi Csárda, Schwarz Bistro, Septimia.

Vreme:
Pentru că suntem situați în apropierea munților (altitudinea de 650-850 m), este de obicei cu câteva grade mai rece decât în alte orașe din România.

Vă dorim un sejur plăcut și zile relaxante!

CONTACTE​

537075, Dârjiu, Harghita

Pentru mai multe informații, contactați-ne la:

orbanpanzio.szekelyderzs@yahoo.com

+(40) 754 910 116

megvalosult_a_magyar_kormany_tamogatasaval_bga_alap

Copyright © 2020 – Orbán Panzió