DRUMEȚIE, RELAXARE, DECONECTARE

La poalele unei biserici cunoscute din Patrimoniul Mondial descoperiți valorile istorice ale locului, granița Ținutului Secuiesc cu cel Săsesc, …. pacea, liniștea și pe tine însuți!

Puteți descoperi secretele celebrei biserici fortificate unde se depozitează și astăzi șunca sau puteți experimenta legenda Sf. Ladislau cu ajutorul frescelor vechi de peste 600 de ani de pe pereții bisericii unitariene, gustând în acest timp viața satului secuiesc.

Oferta pensiunii

Există posibilitatea de a face grătar în grădină, drumeții, baie în ciubăr, călărie, biciclete electrice etc. Totodată este amenajat un loc de joacă pentru copii.

O cadă din lemn cu diametrul de 2 metri (potrivită pentru 6-8 persoane) este disponibilă pentru oaspeții noștri. Pregătirea unui jacuzzi secuiesc cu peste 3 metri cubi de apă ( spălare, dezinfectare, umplere și încălzire) necesită un timp îndelungat. Prin urmare, cerem să fim anunțați din timp .(cu cel puțin 2 zile înainte) Taxa de utilizare este de 250 lei pentru prima zi și câte 125-125 de lei pentru următoarele zile.

Există posibilitatea să explorați și zonele Odorheiu Secuiesc și Saxonia (Țara Sașilor) în grupuri, cu 8 biciclete electrice. Acestea pot fi închiriate chiar din pensiune.

De asemenea, puteți explora multe locuri valoroase cu mașinile proprii (de exemplu: bisericile fortificate UNESCO, obiectivele turistice din Harghita, zona Odorheiu Secuiesc).

Background
CONTACTE​

537075, Dârjiu, Harghita

Pentru mai multe informații, contactați-ne la:

orbanpanzio.szekelyderzs@yahoo.com

+(40) 754 910 116

megvalosult_a_magyar_kormany_tamogatasaval_bga_alap

Copyright © 2020 – Orbán Panzió