Vă punem la dispoziție hârtie, lemn pentru aprindere și lemn de foc. Utilizarea oricărui ulei sau benzină este interzisă! Se va aduna cenușa din sobe într-o găleată de staniu, nu într-un  coș de gunoi, deoarece acesta se poate aprinde!

Uscarea pe aragaz este interzisă! Lucrurile uitate pe el pot lua foc sau se pot topi.

Aerul condiționat și ventilatorul de căldură trebuie oprite când nu vă aflați în casă.
Iarna, în caz de căldură ridicată în încăperi, caloriferele trebuie închise, sau cel puțin reglate. Nu uscați hainele pe calorifere! Este prevăzut un suport în acest scop.

Fumatul nu este permis în case, ci numai pe terasă sau în curte. Vă rugăm să puneți rămășițele țigaretei în scrumierele puse la dispoziție.

Pentru siguranță suplimentară, închideți butelia de gaz după utilizare!
Când nu vă aflați în zona pensiunii, vă rugăm să închideți geamurile. În caz de averse și furtuni, apa care curge prin fereastra deschisă dăunează podelei.

Animalele de companie nu sunt permise în case!
Rugăm oaspeții noștri să nu hrănească câini și pisicile care intră în curte! Din același motiv, vă rugăm să păstrați poarta grădinii închisă, mai ales atunci când nu sunteți în curte.

Vă rugăm respectuos să colectați resturile de alimente și gunoiul selectiv! Puneți sticla, plasticul și hârtiile în suporturile prevăzute în acest scop (în camera cazanelor).

Apa de la robinet este potabilă (verificată oficial).
Robinetul trebuie verificat după utilizare, deoarece, dacă apa nu se închide, puteți foarte ușor să rămâneți fără, cauzând neplăceri.

Vă rugăm să nu folosiți încălțăminte de stradă în camerele de la etaj și galeria casei mici! (vă stau la dispoziție papuci de casă)!

Vă rugăm nu folosiți cuverturile de pat și păturile în afara casei!
(pentru exterior avem alte pături, pe care vi le punem la dispoziție)

Vă rugăm să păstrați liniștea!

Vă rugăm să nu ascultați muzica la volum mare în curte! În schimb, nu este interzisă folosirea instrumentelor muzicale (de exemplu vioară, chitară, acordeon etc.).

Suntem recunoscători dacă vom fi anunțați în legătură cu vreo anomalie (de exemplu scurgere de apă, echipament defect, etc.).
Vă rugăm să păstrați mobilierul și echipamentele în stare bună!

Dacă mobilierul sau echipamentul se deteriorează sau se rup în timpul utilizării, vă rugăm să ne anunțați pentru a rezolva problema pe cale amiabilă.

Ne rezervăm dreptul de a selecta oaspeții!
Vă mulțumim foarte mult pentru atenția și înțelegerea dumneavoastră!
Vă dorim un sejur plăcut!

CONTACTE​

537075, Dârjiu, Harghita

Pentru mai multe informații, contactați-ne la:

orbanpanzio.szekelyderzs@yahoo.com

+(40) 754 910 116

megvalosult_a_magyar_kormany_tamogatasaval_bga_alap

Copyright © 2020 – Orbán Panzió